قوانین در خانه چگونه و توسط چه کسی وضع می شود | قائانین خانه باید چگونه باشد | قوانین خانه را چه کسی تئین میکند
قوانین در خانه چگونه و توسط چه کسی وضع می شود
برای خرید انواع کارت تاروت رایدر وایت درجه یک سریع و ثبت سفارش با شماره 09124506359- 09916833373 تماس بگیرید
قوانین در خانه نقش خانواده در تعيين آينده فرزندان اهمیت قوانین منزل را بیشتر می کند، چراکه اشخاص به دنیای خود از دریچه دیدی که خانواده به آنها داده، نگاه می کنند. بدین ترتیب چنانچه میخواهید از پیدایش بسياري از مشکلات خانوادگی در هر مرحله از زندگیتان جلوگیری کنید، باید چارچوب و قوانینی برای خود و ديگر اعضای خانواده تان در نظر بگیرید. شاید در ابتدا فکر کنید که این قوانین ازادی شما را کم نموده اند ولی با توجه بیشتر متوجه می شوید که قوانین منزل سلامت خانواده شما را تضمین می کنند.
نکته هایی پیرامون قوانین خانه
تلاش کنید فضایی ارام و ساکت برای انجام تکالیف برای فرزندتان آماده کنید. به بهانه ی نظارت بیشتر به هیچ وجه از میز اشپزخانه برای انجام کارها استفاده نکنید، چراکه این کار سبب بهم خوردن حواس فرزندتان می شود.
قوانین در خانه دکور اتاق شلوغ، رنگ های تند و شبرنگ، موبایل و دیگر وسیله ها میتواند سبب ایجاد مشکلات بیشتر برای بچه های دچار بیش فعالی شود. گاهی وقت ها کودکان با ارم ها و اشکال روی لباسشان هم مشکل دارند. تلاش کنید در عین حال که فضا را شاد نگه می دارید از شلوغ کردن منزل و به خصوص اتاق خواب فرزندتان پرهیز کنید.
فال شمع آنلاین
قوانین در خانه فراموش کردن وظایف و تکلیف های مدرسه یکی از شایع ترین مشکلاتی است که والدین این دسته از کودکان با آن رو به رو هستند. استفاده از تابلو در اتاق و نوشتن برنامه ها و کارهای هر روز یکی از بهترین راهکار ها در این زمینه است.
قوانین در خانه هر روز در زمانی که فرزندتان از مدرسه برمیگردد ، به وی کمک کنید که تکالیف آن روز را روی تابلو نوشته و در طی آن روز با انجام هر کدام از آن ها جلوی آن علامت بزند.
قوانین در خانه برای خواب خوراک و بازي و… در منزل قوانینی تعيين کنید.اولین فردی که قوانین را رعایت می کند خود شما هستید. بعد از وضع قوانین نبایستی آنرا به آسانی تغيير دهید. اکثر والدین برای برقراری ارامش در منزل یا پایان دادن به گریه بچه قوانین را نقض می کنند ولی چنانچه قانونی تعيين گردید هیچ شخصی نه حتی خود شما نباید آنرا نقض کند قانون هنگامی که قانون است؛که همه آنرا محترم بشمارند. چنانچه از کودکی در خانواده احترام به قوانین را یاد بگیریم در بزرگسالی هم آنرا رعایت می کنیم.
قوانین در خانه برای قانون گذاری باید همه اعضای خانواده حضور داشته باشند. در قانون گذاری، بایدها و نبایدهای مورد تایید خانواده تعیین میشود.
قوانین در خانه همه اعضای خانواده باید قانونها را رعایت کنند و اگر کسی نظری دارد باید در جلسه قانون گذاری طرح شود. والدین باید دلیل هر قانون را برای کودکشان توضیح دهند تا متقاعد شود که آن قانون را رعایت کند.
قوانین در خانه قانونهایی بگذارید که خودتان هم فرصت و امکان اجرای آن را داشته باشید. قوانین را متناسب با سن و تواناییهای فرزندتان تعیین کنید.
قوانین در خانهباید با همسرتان برای تعیین قوانین رویهای یکسان و هماهنگ داشته باشید. با همدیگر مشورت کرده، سپس تصمیم بگیرید و بعد بچهها را در جریان اجرای آن قوانین بگذارید.
اگر شما و همسرتان در مورد رفتارهای پسندیده یا ناپسند فرزندتان هم عقیده نباشید، نمیتوانید هیچ قانونی را در خانه اجرا کنید. برای این منظور باید با هم گفت و گو کرده و با دلایل هم آشنا شوید تا با یکدیگر هم عقیده باشید.
در هر هفته یک قانون بگذارید و در طول هفته آن را اجرا کنید تا به یک رفتار تبدیل شود. وضع قوانین زیاد در کوتاه مدت باعث تخریب چهارچوب قوانین خانه میشود، چرا که نمیتوان ناگهان تمام قوانین را رعایت کرد.
قوانین در خانه کدام قوانین در خانه باید وجود داشته باشند؟
برای وضع قوانین خانه باید نیازهای اعضای خانواده را بشناسید. برای مثال میتوانید قوانینی برای ساعت خواب تعیین کنید یا مثلا بچهها باید قبل خواب وسایل مورد نیاز برای روز بعد را آماده کنند. هر روز بعد از مدرسه بعد از زمان مشخصی باید تکالیف خود را انجام دهند.
یکی از قوانینی که میتوان وضع کرد این است که مثلا تمام اعضای خانواده بعد از اتمام غذا ظرفهای خود را داخل سینک بگذارند و اگر بچهها بزرگ هستند خودشان ظرف غذایشان را بشویند.
نکاتی در رابطه با اجرای قوانین در خانه
اگر برای هر مسئله ای قانونی وضع کنید باید برای کودک به جای نقش پدر و مادری نقش پلیس را اجرا نمایید.
روی هر مسئله کوچکی حساس نباشید و مسائل کم اهمیت را نادیده بگیرید و تمرکزتان را روی مسائل مهم قرار دهید چون اگر مدام به رفتارهای کودک حساسیت نشان دهید فرزندتان هیچ یک از قانونها را اجرا نمیکند.
اگر بچه اشتباه کرد یا قوانین در خانه را نادیده گرفت باید اشتباه بودن کارش را به او بفهمانید در غیر این صورت قانون شکنی و سرپیچی از حرفهای والدین برایش عادت میشود.
موقع اجرای قانون هرگز فرزند خود را تحقیر نکرده و به او توهین نکنید. چرا که توهین به کودک عواقب جبران ناپذیری را به دنبال دارد.
هنگام قانون گذاری عواقب قانون شکنی را هم طرح کنید و کامل شرح دهید که سرپیچی از قانون تنبیه به دنبال دارد.
دیدگاهتان را بنویسید