کیک ماکارونی، یک غذای متفاوت برای کودکان بدغذا
کیک ماکارونی یک غذای خوشمزه و متفاوت است که میتواند برای کودکان بدغذا جذاب باشد. این غذا علاوه بر طعم خوب و رنگهای جذاب، به راحتی میتواند نیاز به تغذیهای سالم را برطرف کند. در اینجا یک دستور ساده و خوشمزه برای تهیه کیک ماکارونی آورده شده است:
مواد لازم:
- ماکارونی پخته شده (نوع مورد علاقه کودکان) – 2 پیمانه
- سوسیس یا ژامبون خرد شده – 1 پیمانه
- پنیر پیتزا رنده شده – 1 پیمانه
- تخممرغ – 2 عدد
- خامه یا شیر – 1/2 پیمانه
- فلفل دلمهای رنگی (اختیاری) – 1/2 پیمانه
- پیاز رنده شده – 1 عدد کوچک
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن زیتون یا کره – 1 قاشق غذاخوری
- آرد (در صورت نیاز) – 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- پخت ماکارونی:
- ابتدا ماکارونی را طبق دستور بستهبندی در آب جوش با مقداری نمک بپزید و سپس آبکش کنید. کمی روغن زیتون به آن بزنید تا از چسبیدن ماکارونیها جلوگیری شود.
- آمادهسازی مواد دیگر:
- پیاز را رنده کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
- سوسیس یا ژامبون را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- فلفل دلمهای را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و به مدت 2-3 دقیقه دیگر تفت دهید.
- مخلوط کردن مواد:
- در یک کاسه بزرگ، تخممرغها را شکسته و با شیر یا خامه، پنیر پیتزا و نمک و فلفل مخلوط کنید.
- ماکارونی پخته شده و مواد تفتخورده را به این مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
- پخت کیک ماکارونی:
- قالب کیک یا یک ظرف پیرکس مناسب را با کمی روغن چرب کرده و مخلوط ماکارونی را در آن بریزید.
- قالب را به مدت 20-30 دقیقه در فر از پیش گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک ماکارونی طلایی و پخته شود.
- سرو کردن:
- بعد از پخت کیک ماکارونی، آن را از قالب خارج کرده و به قطعات کوچک برش بزنید.
- این کیک میتواند به عنوان یک غذای سریع و سالم برای کودکان بدغذا سرو شود.
نکات:
- میتوانید به این غذا سبزیجاتی مانند هویج رنده شده، اسفناج یا قارچ نیز اضافه کنید تا مواد مغذی بیشتری داشته باشد.
- اگر کودک شما به پنیر حساس است، میتوانید از پنیرهای گیاهی یا بدون لاکتوز استفاده کنید.
- برای طعم بهتر، میتوانید کمی زعفران یا آویشن به مخلوط اضافه کنید.
این غذای لذیذ و سالم میتواند به راحتی کودک را به خوردن وعدههای غذایی ترغیب کند و از خستگی و تکرار غذاهای همیشگی جلوگیری کند.
کیک ماکارونی، یک غذای متفاوت برای کودکان بدغذا
کیک ماکارونی، کودکان بدغذامواد لازم کیک ماکارونی
فلفل دلمه ای : نصف عدد
پنیر پیتزا : ۵ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری
زعفران : یک چهارم قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده : یک کاسه ماست خوری
پیاز : یک عدد
ماکارونی : ۳۰۰ گرم
سوسیس : دو عدد کوچک
روغن : نصف فنجان
نمک و فلفل : به میزان لازم
تخم مرغ : سه عدد
ماست : سه قاشق غذاخوری
قالب تفلون به شکل قلب به قطر ۲۴ سانتی متر
گاز فر دار
فال شمع آنلاین
یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده هم می زنیم.
نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می کنیم.
فلفل دلمه ای خردشده را اضافه می کنیم. مایه ماکارونی آماده است.
در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می کنیم.
ماکارونی های دراز را نصف کرده، در آب جوش می ریزیم.
ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می ریزیم.
سه قاشق غذاخوری ماست را با قاشق هم زده، سه عدد تخم مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می کنیم.
ماکارونی آبکش شده را با مایه تخم مرغی مخلوط می کنیم.
ته قالب را با کمی روغن چرب می کنیم.
نصف ماکارونی را در قالب ریخته، مایه گوشتی را روی آن می ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه ماکارونی نباید با کناره های ظرف تماس پیدا کند.
بقیه ماکارونی را می ریزیم و روی قالب را با یک فویل می پوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می کنیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی گراد) روشن می کنیم و قالب را برای مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
کیک ماکارونی پخته شده را از فر درآورده، ده دقیقه می گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می آوریم.
بقیه پنیر پیتزا و سوسیس های خردشده را روی کیک قرار می دهیم.
کیک ماکارونی را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.
روی سوسیس ها را می توان با سس گوجه و نخودفرنگی تزئین کرد.
طرز تهیه کیک ماکارونی
یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده هم می زنیم.
نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می کنیم.
فلفل دلمه ای خردشده را اضافه می کنیم. مایه ماکارونی آماده است.
در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می کنیم.
ماکارونی های دراز را نصف کرده، در آب جوش می ریزیم.
ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می ریزیم.
سه قاشق غذاخوری ماست را با قاشق هم زده، سه عدد تخم مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می کنیم.
ماکارونی آبکش شده را با مایه تخم مرغی مخلوط می کنیم.
ته قالب را با کمی روغن چرب می کنیم.
نصف ماکارونی را در قالب ریخته، مایه گوشتی را روی آن می ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه ماکارونی نباید با کناره های ظرف تماس پیدا کند.
خرید کارت فال قهوه
کیک ماکارونی،بقیه ماکارونی را می ریزیم و روی قالب را با یک فویل می پوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می کنیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی گراد) روشن می کنیم و قالب را برای مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
کیک ماکارونی پخته شده را از فر درآورده، ده دقیقه می گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می آوریم.
بقیه پنیر پیتزا و سوسیس های خردشده را روی کیک قرار می دهیم.
کیک ماکارونی را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.
روی سوسیس ها را می توان با سس گوجه و نخودفرنگی تزئین کرد.
دیدگاهتان را بنویسید