ازدواج نکردن به دلیل نداشتن پرده بکارت | اگه پرده بکارت نداریم ازدواج نکنیم یا ازدواج کنیم
مسئله نداشتن پرده بکارت و تأثیر آن بر ازدواج، موضوعی حساس است که به باورهای فرهنگی، اجتماعی و فردی وابسته است. در بسیاری از جوامع، پرده بکارت همچنان بهعنوان نشانهای از پاکدامنی دیده میشود، اما این نگرش به دلایل مختلف میتواند غیرمنصفانه یا غیرعلمی باشد. در ادامه به جنبههای مختلف این مسئله و راهکارهایی برای مواجهه با آن پرداخته میشود:
1. واقعیتهای علمی درباره پرده بکارت:
- پرده بکارت ساختاری نازک و قابلتغییر است که ممکن است به دلایل غیرجنسی مانند ورزش، استفاده از تامپون یا حوادث پاره شود.
- وجود یا عدم وجود پرده بکارت معیار مطمئنی برای سنجش پاکدامنی یا رفتار جنسی نیست.
- بسیاری از زنان بهطور طبیعی پردهای ارتجاعی دارند یا اصلاً بدون پرده متولد میشوند.
2. مسائل فرهنگی و اجتماعی:
- در برخی جوامع، سنتها و باورهای اشتباه فشار زیادی بر زنان وارد میکند.
- این فشارها میتواند منجر به اضطراب، انزوای اجتماعی یا حتی تصمیمهای نادرست مانند خودداری از ازدواج شود.
3. چالشها در ازدواج:
- نگرانی از قضاوت یا عدم پذیرش توسط همسر آینده.
- ترس از واکنش خانوادهها یا برملا شدن این موضوع.
4. راهکارها برای مواجهه با این چالش:
- گفتگو با همسر آینده:
- اگر به رابطهای جدی وارد میشوید، صادقانه درباره این موضوع صحبت کنید.
- توضیح دهید که پرده بکارت معیار قطعی برای قضاوت نیست و بر عشق و اعتماد تأکید کنید.
- آگاهیبخشی:
- با مطالعه و کسب اطلاعات علمی، سعی کنید آگاهی همسر و خانوادهها را درباره این مسئله افزایش دهید.
- مشورت با متخصصین زنان یا روانشناسان میتواند مفید باشد.
- مشاوره پیش از ازدواج:
- مراجعه به مشاوران خانواده و ازدواج برای بررسی نگرانیها و یافتن راهحل.
- کمک به همسر برای درک واقعیتهای علمی و کنار گذاشتن باورهای نادرست.
- تقویت اعتمادبهنفس:
- بر ارزشهای شخصی و تواناییهای خود تمرکز کنید.
- به یاد داشته باشید که هیچکس حق قضاوت درباره شما را ندارد.
- توجه به انتخاب شریک مناسب:
- فردی را انتخاب کنید که به ارزشهای واقعی انسان احترام بگذارد و دیدگاه سنتی یا قضاوتگرانه نداشته باشد.
نتیجهگیری:
ازدواج نکردن به دلیل نداشتن پرده بکارت نباید مانعی جدی برای خوشبختی باشد. این مسئله با آگاهیبخشی، گفتگوی صادقانه و انتخاب شریک مناسب قابلحل است. مهمترین نکته حفظ عزتنفس و پذیرش خود است. اگر نیاز به مشاوره دقیقتر دارید، میتوانید از کمک متخصصان بهره ببرید.
ازدواج نکردن به دلیل نداشتن پرده بکارت
ازدواج دختری که باکره نباشد
احتمالا با دختران زيادي روبرو شده اید که همیشه سؤال داشته اند آیا خودارضایی میتواند بکارتم را از بین برده باشد؟ آیا شستشوی آلت تناسلی با آب پرفشار میتواند به آن آسیبی وارد کند؟ آیا امکان دارد این خونریزی بخاطر از دست دادن بکارتم باشد.
همین پرسش ها بیانگر شدت مشکل ساز بودن نداشتن بکارت برای ازدواج و نیز بی اطلاعی زنان از آناتومی بدن خود است.
آموزش فال تاروت از صفر تا صد (مقدماتی و پیشرفته)
پرده بکارت یک نوع پرده مخاطی است که مثل حلقه ای مدور در اطراف دهانه واژن قرار می گیرد. دراین که فلسفه وجودی این به اصطلاح”پرده” چیست، بیشتر دلیل ها مبتنی بر جلوگیری از ورود میکرب به اندام جنسی زنان است که هم به علت باز بودن و هم به علت نزدیک بودن به مجرای ادرار، در معرض الودگی ها قرار دارد.
ولی آنچه سبب بحث انگیز شدن پرده ی بکارت شده، نه فلسفه وجودی آن بلکه استفاده ایست که نظام مردسالار به خاطر مالکيت بر بدن زن از آن می کند. با توجه به اینکه این پرده اغلب در نخستین رابطه جنسی کامل، پاره شده و در بیشتر موارد باعث بروز خونریزی می شود، عدم خونریزی در رابطه ای که قرار است نخستین رابطه جنسی زن باشد، به نداشتن این پرده تعبیر می شود و نداشتن این پرده یعنی داشتن رابطه جنسی کامل پیش از این رابطه.
تمام بحث و جدل ها از همین جا شروع می شود، یعنی از جایی که قرار است ثابت شود زنی که به بستر رفته، تا کنون رابطه جنسی نداشته و اکنون به یک باره این تصور فرو می ریزد و معلوم می شود که دختر قبل از این بکارت را از دست داده است. اینکه پرده بکارت انواع و اقسام دارد و برخی انواع آن اصولا هیچوقت پاره نمی شود و در نتیجه خونریزی هم به دنبال ندارد، در اینگونه موارد اغلب بی فایده است. آن چیزی که این جا حرف نخست را می زند” باکره نبودن” زنی است که تصور می شد باکره است.
آیا خانواده تان از این ماجرا باخبراند
برخی دختران، پس از وقوع این اتفاق ترجیح میدهند تا مسئله را با کسی درمیان نگذارند، مهم ترین ترس آن ها قضاوت شدن و نوع نگاهی است که احتمالا اطرافیان از این پس به آن ها خواهند داشت و هم سرزنش هایی که پس از این باید از خانواده بشنوند.
مطرح کردن این مسأله شاید برای دخترانی که در یک خانواده مذهبی بزرگ شده اند کار سخت تری باشد. ولی بهرحال پیشنهاد ما به شما این است که مسئله را با یکی از اعضای خانواده که به وی اعتماد دارید و رابطه شما با او نسبت به بقیه بهتر است در بین بگذارید.
باورهای فرهنگی در خصوص اهمیت باکرگی زنان در ازدواج
مردان از ازاله بکارت زنان نوعی قدرت و لذت بدست می آورند و این باور عمیق را در ذهن خویش دارند که زنان پاک دامن به دنبال لذت جویی جنسی نیستند، بلکه اندام جنسی خود را مانند گوهری حفظ نموده و زمان ازدواج تقدیم به همسر خود می کنند.
این مسأله که زن خوب زن پاکدامنی است که به لذایذ جنسی اهمیت نمی دهد و زنی که به دنبال لذت جنسی باشد یا آنرا تجربه نموده باشد مناسب ازدواج نیست، اعتقادی ریشه ای دارد.
در حقیقت در طی سالیان دراز چنين پنداشته شده که مسایل جنسی تنها برای مردان دارای اهمیت است و رابطه های جنسی اصولا مرد محور بوده و خواست ها و نیازهای مردان در اولویت قرار دارد. حفظ این باور و انتقال آن در طی سال ها قطعاً به وسیله خود زنان هم رخ داده است.
تغییرات فرهنگی در اهمیت باکرگی زنان در ازدواج
در سال های گذشته اهمیت باکرگی زنان در ازدواج تا حد کمی در بین نسل های جدید کاهش پیدا نموده است. با وجود این تغییرات، مسئله زمانی پیچیده می شود که این تغییرات فرهنگی بی آن که در موردش فکر و اندیشه شده باشد در حال اتفاق افتادن است.
در اکثر موارد شاهد هستیم به علت ایجاد دوگانگی ها در فرهنگ و باورهای نسل جدید، و نبود یکپارچگی الگوی فکری در جامعه، جوانان با یک سردرگمی عقیدتی روبرو می شوند. در پایان نبود یک خط فکری مورد قبول از سوی آحاد جامعه سلامت اجتماعی را به خطر خواهد انداخت.
آن چه که برای ازدواج بیش از همه باید دارای اهمیت باشد، بررسی سلامت روان زوجین حین ازدواج، بلوغ و پختگی در مورد مسئولیت ها، داشتن تفاهم و توافق بر سر مسایل، شباهت های روانشناختی و رفتاری، هم فکر و هم صحبت بودن، احترام گذاشتن به تفاوت ها و درک و همدلی می باشد.
با مشاور حرف بزنید
از دست دادن بکارت، در اثر یک رابطه اشتباه یا تعرض یا هر علت دیگری، زنان را با بحران روبرو می کند. چنانچه حس خوبی از وضعیت خود ندارید، دچار افسردگی شده اید و نگران آينده هستید با یک مشاور صحبت کنید. مشاور هیچ وقت شما را قضاوت یا سرزنش نمی کند.
وی میتواند در فضایی ارام و با در نظر گرفتن وضعیت زندگی تان بهترین راه حل را به شما پیشنهاد دهد. حرف زدن با مشاور فشارهای روحی و روانی شما را کم تر می کند و سبب می شود به راههای بهتری فکر کنید.
در عین حال، صحبت کردن با مشاور با این مزیت همراه است که راز شما همیشه سربسته باقی می ماند. مشاوران و روانشناسان هیچوقت تحت هیچ شرایطی حق ندارند رازهای مراجع خود را افشا کنند.
در صورتی که مشاور تشخیص دهد که در اثر فشارهای روحی دچار افسردگی یا اضطراب شده اید، شما را برای دارو درمانی ارجاع خواهد داد.
ازدواج نکردن به دلیل نداشتن پرده بکارت
چرا باکره بودن برای ازدواج تا این حد برای مردان اهمیت دارد
اهمیت بکارت برای ازدواج در فرهنگ های مختلف در سراسر جهان متفاوت است. آنقدر که در برخی از نقاط جهان دختر باکره نمی تواند ازدواج کند و در نقاط دیگر نداشتن بکارت جان دختر را به خطر می اندازد.
در ایران نیز از قدیم بکارت برای زنان اهمیت داشته و نشانه ارزشمندی زن، نجابت و پاکدامنی اوست. در سال های اخیر، این مسئله تا حدی کمرنگ شده و مردان و زنان اهمیت کمتری به آن می دهند. اما همین کمرنگ شدن نسبی و ناکامل، باعث شده که استرس آن دسته زنانی که بکارت خود را قبل از ازدواج از دست داده اند بیشتر شود.
آنان با فرهنگی روبه رو هستند که هنوز بکارت را معادل خوب بودن زن می دانند، و از طرف دیگر تغییر در ارتباط زنان و مردان مسئله ارتباط جنسی را به سمت و سوی دیگری کشانده است.
اما چرا بکارت در فرهنگ ما بسیار مهم است
میتوان آن را مرتبط با فرهنگ مردسالاری دانست. مردان از ازاله بکارت دختران به نوعی احساس قدرت و مردانگی می کنند. این باور وجود دارد که زن نجیب بکارت خود را برای مردش حفظ می کند. این در حالی است که مسلما باکره بودن زن به معنی نداشتن تجربه جنسی نیست. همه می دانیم که تجربه جنسی صرفا معادل دخول نیست و نیز نوع پرده بکارت نیز در خونریزی دخیل است.
از طرف دیگر، در فرهنگ ما لذت جویی جنسی تنها برای مردان مجاز دانسته می شد و زنان باید از ابراز لذت و نیاز خود خودداری می کردند. این کلیشه تا حدی در ذهن زنان ما رسوخ کرده که هنوز هم بسیاری از زنان از شروع کردن رابطه جنسی خجالت می کشند و شروع آن را به همسرشان می سپارند. بنابراین، تصویر زن پاکدامن معادل زنی است که تجربه جنسی نداشته است.
تاکید بیش از حد روی بکارت چه تاثیری در سلامت روان زنان دارد
همانطور که گفتیم هنوز هم بسیاری از دختران از فکر از دست دادن بکارت به خود می لرزند. احتمالا با دختران زیادی روبه رو شده اید که همیشه سوال داشته اند آیا خودارضایی می تواند بکارتم را از بین برده باشد؟ آیا شستشوی آلت تناسلی با آب پرفشار می تواند به آن آسیبی وارد کند؟ آیا ممکن است این خونریزی به خاطر از دست دادن بکارتم باشد؟
همین سوالات نشان دهنده شدت مشکل ساز بودن نداشتن بکارت برای ازدواج و نیز ناآگاهی زنان از آناتومی بدن خود است.
دادن اطلاعات جنسی به کودکان، پاسخ به پرسش های جنسی آنان و حرف زدن در مورد رابطه جنسی برای خانواده ها تابو به شمار می رود. حتی دیده می شود که فرد از کودکی یاد می گیرد که رابطه جنسی گناه و زشت است.
این القائات و تربیت های غلط باعث می شود که زن در مواجهه با احساس نیاز به رابطه جنسی دچار حس گناه شود. سرکوب امیال جنسی انرژی روانی زیادی از زن می گیرد و می تواند باعث ابتلا به اختلالات روانی در او شود.
از دیگر عوارض، تاکید بیش از حد بر اهمیت بکارت برای ازدواج می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مشکلم را با چه کسی در میان بگذارم
حرف زدن در این مورد برای دختران بسیار سخت است. از سوی دیگر، ممکن است عواقب بسیار بدی از سوی خانواده در انتظار دختر باشد که شاید حتی به قیمت از دست دادن جان یا آزادیش تمام شود.
قضاوت اطرافیان، نوع نگاه آنان و ترس از سرزنش چیزی است که مانع از افشای این راز می شود.
با این حال، پیشنهاد می کنیم با کسی که در خانواده به او اعتماد دارید و احساس می کنید بهتر می تواند با این موضوع کنار بیاید حرف بزنید.
این را فراموش نکنید که در صورت ازدواج و آگاهی همسرتان از باکره نبودن شما، به هر حال آنها این موضوع را خواهند فهمید. پس بهتر است قبل از آنکه آن روز شوکه شوند، از خودتان بشنوند.
به احتمال زیاد در ابتدا با واکنش های بی روبه رو خواهید شد. اما این امکان وجود دارد که با کاهش تنش ها راه حل های بهتری برای مشکل پیدا کنید و از تنش و فشار روی شما کاسته شود.
با مشاور صحبت کنید
از دست دادن بکارت، در اثر یک ارتباط غلط یا تجاوز یا هر دلیل دیگری، زنان را با بحران رو به رو می کند. اگر احساس خوبی از شرایط خود ندارید، دچار افسردگی شده اید و نگران آینده هستید با یک مشاور صحبت کنید. مشاور هیچ وقت شما را قضاوت یا سرزنش نمی کند.
او می تواند در فضایی آرام و با در نظر گرفتن شرایط زندگیتان بهترین راهکار را به شما پیشنهاد دهد. صحبت کردن با مشاور فشارهای روحی و روانی شما را کمتر می کند و باعث می شود به راه های بهتری فکر کنید.
در عین حال، حرف زدن با مشاور با این مزیت همراه است که راز شما همیشه سربسته باقی می ماند. مشاوران و روانشناسان هرگز تحت هیچ شرایطی حق ندارند رازهای مراجع خود را افشا کنند.
در صورتی که مشاور تشخیص دهد که در اثر فشارهای روحی دچار افسردگی یا اضطراب شده اید، شما را برای دارو درمانی ارجاع خواهد داد.
به خاطر نداشتن بکارت به ازدواج اجباری تن ندهید
اهمیت باکره بودن برای ازدواج به قدری است که بسیار دیده می شود که دختر برای حل کردن مشکل به ازدواج اجباری رو می آورد. این ازدواج می تواند ازدواج با فردی باشد که با او رابطه داشته (و شاید فرد خوبی نیز برای زندگی مشترک نیست) یا ازدواج با شخصی باشد که به هیچ وجه تناسب فکری و فرهنگی با دختر ندارد (برای مثال اختلاف سنی زیاد، یا ازدواج با مردی دارای چند بچه و همسر).
نداشتن بکارت نمی تواند دلیل خوبی برای هدر دادن بقیه عمرتان باشد. شما مجبور نیستید به خاطر این مسئله تا آخر عمر تاوان بدهید.
اموزش تاروت ترکیه ای (لارو) ازدواج نکردن به دلیل نداشتن پرده بکارت
دیدگاهتان را بنویسید